FRAGMENTS DE L'HOMILIA DE SANTI THIÓ,SJ, 6 DE FEBRER


Quan sento Jesús, que ens demana que siguem sal i llum, a mi em ve de seguida la pregunta de si Ell ha estat a la meva vida sal i llum. M'adono que el gust que tindria la vida sense la presència de Jesús seria ben diferent. No tindria aquest gust especial que li trobo. 

 

Respecte a la llum, Jesús il·lumina el camí a seguir. Em ve a la ment una petita comparació: el cristià podria ser com el miner que té les mans lliures per actuar, perquè al casc hi porta la llum. Aquesta convicció que som llum, sant Pau la recull amb una força nova perquè diu que som fills de la llum, per tant, la nostra naturalesa és llum, fer llum. Pau afirma que no vol saber res més que no sigui Jesús,i encara Jesús sacrificat. Aquesta afirmació m'interpel·la fortament.

 

Jesús acaba el discurs demanant que la gent pugui veure en les obres dels seus seguidors el Pare.

 

Isaïes entén que aquesta  llum ve de compartir el pa amb els famolencs, de vestir els despullats... Si fas això, la bondat  t'obrirà les portes i la glòria de Déu et cobrirà les espatlles, perquè els altres veuran en aquestes obres la glòria del Pare, tal i com Jesús demana que es faci. 

 

 

ÀKAN :: Associació de Suport i Acollida d'Immigrants

GIRONA    Tel. 650 109 133

disseny web