Dimarts, 30 de juny del 2009

Ella ve en un tren des de Delhi

Fill meu germana meva

Ella ve, ve, tot i que sembla anar-se’n. Amb un tren, en aquests moments,  marxa de Nova Delhi, va cap a Bangla Desh. Vull pensar que aviat serà aquí. Un mes a Delhi pràcticament, dificultats per obtenir el visat, demanaven diners. A la fi, l’aconsegueix. I ara viatja en un d’aquests trens immensos, carregats de gent, viatge llarg, de nit i dia. Porta dins seu un fill. És molt jove. Aquí l’esperem amb molt més que il·lusió. Imatges belles de la història del món. Els pobres de la història. La història. La història de veritat, feta de dolor, d’esperança. La història que estimo amb vertadera passió. Per al seu fill he començat a teixir un petit jersei, com qualsevol àvia del món. Contenta, emocionada. Bellesa immensa de la vida. 

Nou comentari

Comentaris (1 - 1 de 1)

 

  • Marta| Enviat el dia 03 de juliol del 2009 a les 08:55h

    Feia dies ue no passava per aqui i m'he trobat uns quants posts endarrerits. GRACIES!! Sempre és enriquidor i commovent atansar-se a aquest bloc.

 

 

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web