Dissabte, 10 de novembre del 2012

9 de novembre de 2012

L’alumne s’asseu a classe, ple de problemes com està, adult ja, avançat el camí de la vida, el cap tèrbol, mig allà, mig a fora, espera, més que aprendre, que algú li regali el do d’aquesta llengua nostra, sense haver-hi de posar més esforç que el que ja
Dimarts, 06 de novembre del 2012

5 de novembre de 2012

"Li he de dir una cosa: sóc feliç, feliç de pensar que vindré a classe, feliç de pensar que passaré una hora aquí, que, com vostè diu, tancarem la porta de la classe i tots els problemes quedaran a fora.
Dijous, 17 de febrer del 2011

La mà dins la mà

Va entrar ahir a la classe, entre les 100 persones que hi entren cada dia. Era gran. L'abric vell, trencat, els pantalons que queien, els cabells blancs, rostre marcat
Dimarts, 12 d'octubre del 2010

La bona nova de l'Evangeli

Passava pel carrer i ho vaig sentir, estaven asseguts a la taula d’un bar en un d’aquests dies daurats d’octubre. Un li deia a l’altre: no és fort qui pica, sinó qui aguanta.
Divendres, 31 de juliol del 2009

Classes de matemàtiques, de física, de vida...

Són quatre. S’asseuen disciplinats a la taula de secretaria. Vénen d’una falta de coneixements important. S. els fa classe.

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web