Dimarts, 09 d'octubre del 2012

8 d'octubre de 2012

Fill meu germana meva

"Escolto les notícies i penso: mira, per aquesta gent jo no sóc ningú. Res. Ells decideixen les seves coses, les seves reunions, els seus diners, i jo, i tants com jo, al món no hi pintem res. Et penses que és fàcil per mi de veure això? Tu què penses? Potser penses que he perdut el cap, tu et sents valorada, o també sents que la gent fa i desfà sense tenir en compte el que ets, el que fas? A la nit, m'estiro al llit i no dormo, poso les notícies, a veure què passa, i penso en la meva família, lluny. Pots dir-me perquè per aquesta gent, els que governen,  jo sóc menys que un cuc, que tant els fa que no hagi pogut treballar mai, tant els fa que no pugui menjar, que tant els fa que no tingui casa, que tant els fa que visqui com que no visqui. Per què si jo anés a trobar un d'aquests governants, què passaria? Res. Jo no puc canviar res. Moriré sense haver significat res pel món. No tinc diners per pagar una escola privada pels meus fills, m'agradaria que per ells la vida fos diferent, estan obligats a anar a una escola pública que avui sí, i demà també, fa vaga... Els meus fills a Àfrica, i jo aquí, qualsevol dia puc morir, ells quedaran sense pare, i el món continuarà. Quan jo era petit somiava en una altra vida, i somiava en un món de justícia que donés a cada persona el suficient per viure, era un somni, però estava convençut de veure'l fet realitat, però, la vida ha estat ben diferent. Tu coneixes Martin Luther King? I Mandela, els coneixes?"

Encara no hi ha cap comentari

 


wtDcU Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web