Dimecres, 08 d'agost del 2012

7 d'agost de 2012

Fill meu germana meva

Jo vull fer un projecte de família, com tothom, tenir dona i fills. Aquí, ara,  no el podré fer mai, mai, me n’he d’anar. Ja no sóc tan jove, els anys han passat. M’han dit que, amb la formació que tinc, a Europa puc trobar feina. Si em quedés aquí l’únic que podria fer és viure de la indigència, demanar diners sempre per tot. Res més. És dolorós fer aquest pas, molt, tornar a començar en un altre lloc, com si això no s'acabés mai, però no tinc alternativa.

Encara no hi ha cap comentari

 


YMg3E Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web