Dimecres, 06 de febrer del 2013

6 de febrer de 2013

Fill meu germana meva

"A l'estiu em vull casar, i vull que vosaltres vingueu, ja sé que esteu malament de salut, però podem agafar un avió, jo us protegiré de tot, no tinguis por. Vosaltres sou la meva segona família, sempre m'heu mirat amb amor, els lligams que tinc amb vosaltres són molt forts, quan el meu cor es perd, vinc i trobo sempre una acollida, m'acolliu des del vostre cor, que és bo, que té compassió, només amb la mirada em sento salvat. El que heu fet per mi no ho podré pagar mai, no es tracta dels diners que m'heu donat, m'heu donat coses de molt més valor, les coses que necessitem per poder continuar vivint. Sé que hem de cuidar les relacions quan són de veritat, i jo us cuidaré sempre a vosaltres, perquè no vull perdre-us. Sabeu mirar la persona, no feu preguntes sobre temes delicats, teniu el respecte a les vostres mans, puc compartir el que sent el meu cor sense sentir-me jutjat, em sento lliure amb vosaltres, i sobretot em sento valorat, estimat, fortament. I com us estimo! Sou humils, no esteu forts físicament, i sé que qualsevol us pot trepitjar, jo faria el que fos perquè vosaltres estiguéssiu bé, perquè ningú us fes mal. Sóc pobre, quan era petit, per pagar-me els estudis, havia de treballar, i, per no gastar llum de casa, anava al carrer a estudiar,  sota els llums del carrer. Sempre m'ha agradat estudiar.  No sóc un nen petit que diu: puc fer-ho tot sol, sé que necessito ajuda, tots necessitem ajuda, i beneeixo el moment en què Déu us va portar a la meva vida. Quan estava enfonsat en un pou, vau arribar vosaltres i me'n vau treure. He patit tant aquests últims deu anys, mai no hagués pensat que, quan s'immigra, ens poguéssim equivocar tan fort. Tinc tantes ganes d'abraçar la meva mare, quan ho podré fer?"  

Encara no hi ha cap comentari

 


nPbDJ Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web