Dimarts, 07 d'agost del 2012

6 d'agost de 2012

Fill meu germana meva

Sé que m’hi estic deixant el cos amb aquest treball, però estic tan agraït de tenir-lo, que cada dia en dono gràcies a Déu. Tinc una estratègia que em funciona. Treballo posant-hi tota la força, i després, quan arribo a casa, m’estiro al llit i durant dues hores no existeix res més que el descans, reposo i reposo, no penso en res, dormo, o tanco els ulls, simplement, si no fes això, no podria aguantar.

 

Encara no hi ha cap comentari

 


dmTsD Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web