Dijous, 06 de setembre del 2012

5 de setembre de 2012

Fill meu germana meva

"Tinc bones notícies, m'han tret el medicament. Els símptomes que vaig tenir no van ser res. Estic content. Penso en el futur. La vida pot canviar amb tanta rapidesa, passa d'una cosa a l'altra. Per a nosaltres, que creiem en Déu, la vida va oferint diferents possibilitats, tot el que ens passa demana una resposta, un camí, hem d'anar-ho convertint en alguna cosa que tingui sentit, si no hi donem sentit, després tot ens va traient força, perquè no sabem on anem, patim, vivim, donem voltes, ens fem mal, però no hi ha nord, si no hi ha objectius, estàs perdut. Allò que ens porta la vida, nosaltres ho hem de treballar, però ho hem de treballar pensant en el camí que fem, en cap on volem anar, el resultat influirà sobre el nostre futur. És un treball de neteja mental: donar un significat al passat, treballar el present donant-hi també un significat, això em farà més fort davant les desgràcies que, de ben segur, ja tinc quaranta d'anys i sé el que és la vida, m'esperen en el futur."

 

 

Encara no hi ha cap comentari

 


gbEFu Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web