Dimarts, 06 de novembre del 2012

5 de novembre de 2012

Fill meu germana meva "Li he de dir una cosa: sóc feliç, feliç de pensar que vindré a classe, feliç de pensar que passaré una hora aquí, que, com vostè diu, tancarem la porta de la classe i tots els problemes quedaran a fora. Avui hem rigut, molt, i jo em sentia tan bé, feia tant de temps que no sabia el que era riure d'aquesta manera, d'una manera tan neta, tan maca. I, ja ho sap, no tinc res, ho he perdut tot, vaig caure malalt, van venir les operacions, vaig quedar sense feina i ara visc de beneficiència, no sé fins a quin dia, però sóc molt, molt feliç, d'una felicitat que a la vida mai no havia sentit. Sincerament, gràcies!"

Encara no hi ha cap comentari

 


NCEsL Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web