Dimecres, 04 de setembre del 2013

4 de setembre de 2013

Fill meu germana meva

Ho hem llegit aquest matí a la pàgina web de la UNICEF, tots els esforços perquè els nens i nenes de Mali puguin tornar a l'escola: " Ells saben que l'educació és la pedra angular d'aquest procés de reconstrucció. Hi ha algun signe més evident que les coses tornen a la normalitat que veure un nen i una nena caminant cap a l'escola al matí?"

 

No ens cansem d'ajudar a formar-se, d'ajudar les persones directament i d'ajudar tants pares i mares que no poden pagar els llibres i el material escolar. Un dia i un altre. Estem fermament convençuts que l'educació és la peça clau de la seva vida, però, els llibres valen tants diners! Com pagar tot això? Com ho fan les famílies per pagar tot el material que els fills i filles necessiten? Un donatiu petit per a nosaltres ja és molt gran, perquè té uns fruits immensos. En acabar la nit, l'alegria d'haver pogut ajudar persones concretes, amb rostres concrets, vides i històries que acompanyem, ens omple, però també clava dins una flama d'angoixa, com poder seguir ajudant?.

Encara no hi ha cap comentari

 


yasyY Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web