Diumenge, 05 d'agost del 2012

4 d'agost de 2012

Fill meu germana meva

Com resisteixes tot això?

 

Sóc fill d’una família molt pobra, des de petit estic acostumat al treball dur, de sol a sol, un dia rere l'altre. Sé que gasto la meva vida en aquest treball dur, que tot se'n va per aquí, perquè després d'un treball així ja no et queden ganes de res més. Jo resisteixo per la gràcia de Déu i amb la gràcia de Déu. Li demano a Déu que em doni la força suficient per aguantar. Compto amb Ell. I, quan defalleixo, i no puc més, canto aquella cançó que cantem a la coral:  Em dónes força per superar els obstacles.

 

Encara no hi ha cap comentari

 


G2YXy Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web