Dijous, 04 d'octubre del 2012

3 d'octubre de 2012

Fill meu germana meva

"Quan acabi el curs que estic fent, marxaré. Aquí ja no hi ha res. És dur pensar que he de tornar a començar en un altre lloc. Penso que sabré aguantar la duresa, la duresa és sentir-se sol, que ningú no t'esperi enlloc, no saber com es viu en un lloc nou, no tenir amics en qui poder descansar i refiar-te'n, potser no tenir on dormir, potser tornar a tenir problemes per menjar. Ara, el que més difícil se'm fa és estar sol, no sé si tinc la capacitat de tornar a començar, o si tindré les capacitats que em demana un nou lloc, no ho sé, també em faig gran, quan vaig arribar aquí era més jove. Quan vaig arribar venia d'aquells viatges per Àfrica tan durs per arribar a Europa, el que vam viure és pràcticament impossible que a Europa ho entenguin, el que fa fer la responsabilitat! Tinc una família penjada de la meva esquena, germans i nebots, tots depenen de mi, i jo, pobre de mi, no podré fer res més a la vida que treballar i treballar, ja veu, no m'espera res més, l'altra gent pot aspirar a formar una família, jo no ho podré fer, sóc el que s'ha sacrificat. Ara hi ha crisi, però des que vaig néixer que he viscut en crisi, no he conegut res més que això. Cada dia prego per vostès, cada dia. Vostès m'ho han donat tot. Jo m'agafo fort a Déu, ell coneix quina és la meva situació, no em deixarà. Si no fos per Ell, no tindria força de continuar. Jo sé que ell hi serà, que, quan me'n vagi, vindrà amb mi, i farà el possible perquè torni a trobar una espatlla on recolzar-me, com han estat vostès, un lloc on plorar, un lloc on ser feliç. Encara no he marxat, i ja em fa mal pensar que no els tornaré a veure. No hi ha res més important a la vida que els que estimem. Però, desgraciadament, no sé de qui és la culpa, no podem viure junts els qui ens estimem, no és trist? "  

Encara no hi ha cap comentari

 


Fsbyf Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web