Dimecres, 04 de juliol del 2012

3 de juliol de 2012

Fill meu germana meva

"Jo també sortia a les places, al meu país, i, mira, ara sóc aquí, no vam aconseguir res, i jo vaig haver de fugir. Quan tu, a classe, has explicat allò de la plaça Sintagma d'Atenes, tot parlant del Sintagma Nominal, el cor m'anava a mil. Mai no hagués pensat d'haver de marxar del meu país, mai, tenia un treball i una família. Sort que el meu oncle va pagar la fugida, si no, no sé què hauria passat. Estaria a la presó o seria mort. Vivim en un món de corrupció, de capitalisme salvatge, només compten els beneficis que es posen a la butxaca, sense tenir en compte que, pel camí, pel seu camí, la gent mor, maten la gent, els costos humans són altíssims. Per això vaig sortir al carrer, per dir que ja n'hi havia prou. I, ja veus, ara tasto el pa de l'exili. Sense feina, sense res, sol. "

Encara no hi ha cap comentari

 


Jnwcs Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web