Dilluns, 30 de juliol del 2012

29 de juliol de 2012

Fill meu germana meva

"La diferència que jo veig és que vosaltres, més que ajudar en situacions concretes, entreu en el procés de la persona, feu opció per donar suport al procés de la persona, i això és molt difícil. Respecteu el ritme de cada u, deixeu que la persona vagi al seu pas, assumiu les equivocacions, i sempre sou allà, com una ombra, anar il·luminant... Tot això demana una gran maduresa i saviesa, una gran paciència i també una gran resistència. No ho pot fer qualsevol. Jo m'he sacrificat pels meus, sí, he tirat la meva vida, tot el que jo somiava de petit, és clar, realment, estic donant la vida, com diu la religió, però, si puc ser sincer, també voldria canviar la vida perquè els altres, els que vénen darrere meu no haguessin de passar tot el que jo he passat. Podria pensar que tindran prou cap per espavilar-se ells, però no, jo el que vull, de veritat, de veritat, és que visquin diferent de com jo he viscut. No en tinc prou en solucionar el pa d'avui, vull alguna cosa més! Potser per això valoro tant el que vosaltres feu de la formació, perquè aneu més enllà del nostre present, ens ajudeu a construir una vida diferent, això que feu, ho feu per sempre, i influirà en les nostres famílies per sempre més!" 

Encara no hi ha cap comentari

 


NnVjP Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web