Diumenge, 29 de juliol del 2012

28 de juliol de 2012

Fill meu germana meva

"Fa tants de dies que no dormo. Quan escolto les notícies a la televisió, m'espanto molt. Tot està tan malament. Si Àkan s'acabés, tots nosaltres aniríem a viure al carrer. Ja sé què és això. Tinc por de tornar a la vida d'abans. Ja veig que els immigrants no comptem per res. I penso que ningú no ajudarà. Si vols, jo puc fer el que sigui, puc anar a parlar amb la gent, explicar que som bona gent, que no som dolents, nosaltres també estimem aquest país, no farem mal. Som vides, i jo veig que tot, amb molta facilitat, se'n pot anar a l'aigua. Tinc por, molta por, reso molt per vosaltres, perquè aguanteu aquesta situació extrema"

Encara no hi ha cap comentari

 


whmvw Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web