Dimecres, 27 de juny del 2012

26 de juny de 2012

Fill meu germana meva

És psicòloga, jove, molt acollidora. Ens ha ajudat amb una dona que ha patit fort des de fa anys, massa anys, tant familiarment com econòmicament.

 

"Si no reinterpreta el seu passat no podem avançar. Si no s'explica a ella mateixa per què li ha passat el que li ha passat, no pot començar a reconstruir-se com a persona."

 

En acomiadar-se, s'ofereix per tot, per ajudar-nos en la tasca que fem, em diu i em repeteix: la gent està malament, molt malament, tan sols puguin, una vegada a la setmana, parlar, saber que són algú, que existeixen, ja és molt. 

 

Enmig de la tarda calorosa  de Girona, truco al país llunyà per explicar les paraules de la psicòloga, m'han estat trucant des d'allà repetidament durant l'entrevista, però, ara, ningú no contesta. Caminem amb por que alguna cosa hagi passat... A la nit, repetim trucades, i res no arriba. Reinterpretar el passat, no ho hauríem de fer tots?

 

Encara no hi ha cap comentari

 


3VZJP Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web