Dilluns, 26 d'agost del 2013

26 d'agost de 2013

Fill meu germana meva

"Fer-se tot amb tots", diluir-se i fins desaparèixer, o aparèixer sota una altra forma, allò que l'altre necessita per encaminar la seva vida, o sols per poder arribar a respirar. Ser això, diferent en cada cas, prestar-se a ser-ho. Amb paciència i, fins i tot diria, amb alegria humil.

 

Assegut al sofà, plora l'engany dels fills que fa tant temps que no veu, vessa en llàgrimes i paraules tota l'amargor, és diumenge a fora, i ja s'ha fet de nit, però els sentiments li cremen per dintre, ha rondat al voltant de la casa fins que hem arribat, necessita algú que l'escolti, per poder buidar la seva ferida, el desconcert que experimenta i la impossibilitat de fer massa res per canviar algunes coses importants de la seva vida. Lligat de mans, en una terra estranya, molt lluny de casa. Avui necessita algú que l'escolti, que el reculli, que el reorienti, que li doni novament sentit al camí i a la vida.

 

Avui és això, demà serà una altra cosa. "Fer-se tot amb tots" "Netejar el terra perquè el coix hi passi". Desaparèixer i aparèixer un mateix perquè el pla de Déu a la dignitat de la vida de l'altre pugui seguir el seu camí.

 

 

Encara no hi ha cap comentari

 


g9ezD Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web