Dimarts, 26 de juny del 2012

25 de juny de 2012

Fill meu germana meva

S'asseu a la punta de la cadira, jo agafo els diners de l'habitació per donar-los-hi. Fa ja molts anys que ens coneixem. "No, vull parlar" M'estranya, l'he vist aquests dies al carrer i sé com està. "No gastem aquests diners, fa bon temps, i puc dormir a qualsevol lloc, ara hi ha un cotxe abandonat, m'hi poso a dintre i dormo,  no necessito res més. Dóna'm per menjar, una mica, no cal gaire, vaig cada dia a menjar un entrepà a l'església de ...., la gana és important,  si sabessis l'estómac el que et fa sentir."

Encara no hi ha cap comentari

 


V8S3K Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web