Dijous, 26 de juliol del 2012

25 de juliol de 2012

Fill meu germana meva

Portàvem molta estona parlant.

 

- I això que  dius de la teva promesa, ho sents realment o és una obligació?

 

- No, no és una obligació, no és el resultat d'un acord. Jo me l'estimo. La seva vida és la meva vida. Sí que és cert que no està bé, és ben veritat que abans era alegre, molt maca, una persona neta, i ara ha perdut el somriure, veu coses estranyes, es tanca a casa i no surt. És l'ombra del que va ser. Nosaltres tampoc tenim diners per pagar metges bons. Des de l'accident no ha tornat a ser la que era, va estar en coma molts dies, potser això la va afectar. Però és la meva promesa, amb ella em vaig prometre i jo mantinc la paraula. M'hauria casat amb ella si hagués estat bé, doncs ara no la tiraré, com si ja no servís. Faig meva la seva existència, sigui la que sigui, perquè l'estimo. No l'abandonaré, just en el moment que em necessita més que mai. No sé quin serà el nostre futur, perquè, ja veus, ni tinc res ni potser no hi ha cap possibilitat de tenir res, i ens fem grans, però ella, estigui com estigui, ho és tot a la meva vida. Saps què és el que m'agrada més d'ella? La seva bondat. Viu per ajudar els altres, per servir-los, sí que se n'ha endut molts de desenganys, però ella segueix fent tot el possible perquè els del seu voltant estiguin bé. No li agrada que parli malament de ningú. Necessitem persones així, ens fan creure en la vida. Ja sé que altres homes la deixarien en aquestes circumstàncies, però jo no. No em perdonaria mai haver deixat algú en el moment que sóc més necessari . Penso que això és estimar. I , sí, t'ho ben asseguro, l'estimo molt. Molt. Ens passi el que ens passi, la seva vida és la meva vida.

Encara no hi ha cap comentari

 


jkAD6 Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web