Dijous, 25 d'octubre del 2012

24 d'octubre de 2012

Fill meu germana meva

"Sóc torner!, bé, en realitat encara no ho sóc, quan acabi el curs ho seré. Tu saps amb quina satisfacció quan algú em demana què sóc, puc dir: sóc torner! La majoria dels nostres germans no ho poden dir això. Nosaltres no som res, hem fet de venedors, de jardiners..., però no tenim una formació professional, i vosaltres ens heu donat l'oportunitat de tenir-la. Quan passo per davant de la vostra secretaria sempre em salta el cor. Jo, al principi, vaig pensar que estaria amb vosaltres un mes, dos, però quan vaig veure que el temps passava i, no tan sols això, sinó que ens oferíeu l'oportunitat de formar-nos professionalment, em vaig pensar que somniava, també he tingut por de despertar-me i que no fos veritat. Perquè no és fàcil aguantar un desconegut. El podem tenir a casa un mes, dos, li podem oferir serveis, però això que feu vosaltres d'agafar la persona i aguantar per poder-lo deixar millor que quan us va arribar al principi, això, no és fàcil. S'ha de ser molt valent per aguantar desconeguts, gent que no són de la teva família, i treballar perquè aquesta gent, que no són vostra, millorin. S'ha de ser molt pacient per aguantar tots els nostres errors, tots els nostres defectes, pacient per aguantar les decepcions que deveu haver tingut, resistents per aguantar el mal que us deuen haver fet i s'ha de ser molt generós per donar la vida per unes persones que fa deu anys no ens coneixíem de res. Jo crec que Déu està amb vosaltres, no tan sols dins vostre, sinó que Déu treballa amb vosaltres. Jo no sé d'on traieu la força."

Encara no hi ha cap comentari

 


7J7ZS Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web