Dilluns, 24 de juny del 2013

24 de juny de 2013

Fill meu germana meva

"Vinc nerviós, no sé si ho trobarà bé, hi he donat moltes voltes, moltes. Vostè creu que encara puc tornar a començar a la vida?, tinc gairebé 45 anys, he vist possibilitats, això demanaria fer un esforç molt gran aquests anys que vénen, i encara podria aconseguir alguna cosa en aquesta última etapa de la vida, porto l'alegria amagada dintre del cor, estic content, tinc esperança, potser només és un somni, però avui, avui, em sento feliç! Vostè no és feliç de vegades amb els somnis? Després de parlar amb ell, el meu amic, em vaig començar a sentir diferent, ell va obrir per mi un altre món, és un noi seriós, i, jo crec, informat, no he perdut el cap, no, però sento que hi ha una possibilitat encara per mi, ai!, quants dies he anat per aquests carrers sentint que tot s'havia acabat per mi, penedint-me de tot el que havia fet. Com hagués desitjat adormir-me, i no patir més, i, de cop, una conversa et capgira la vida, et fa sentir que encara hi ha un encara, ai!, que feliços que som quan l'esperança torna a la nostra vida"

Encara no hi ha cap comentari

 


sgUCm Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web