Dimecres, 24 d'octubre del 2012

23 d'octubre de 2012

Fill meu germana meva

Tanca els ulls, s'asseu a la cadira, s'aguanta amb les mans el cap, mira, i jo diria que no veu. Més enllà de la seva mirada, no sé quines terres s'estenen. Parla baix: " Tot un món ha desaparegut, era el món que jo estimava, camino i no veig res, no sé què pensa la gent, m'apropo als nens i m'hi sento feliç, potser només existeix això, aquest moment lleu de felicitat, res més, i, saps, quan cantem, per uns moments m'oblido de tot, de tot, i em crec les cançons i també diria que sóc feliç. Sóc cristià. Crist va parlar de la felicitat. No, no era tan dur, volia que fóssim feliços, jo, ara, vaig pels carrers i completo l'obra de Jesús, com Ell, m'apropo a la gent que em necessita. Penso que acullo i estimo. M'assec a l'església, miro, veig la gent que visita el barri antic de Girona, estrangers, alguns negres com jo, la senyora em deixa passar de franc,  a ells els fan pagar, jo tinc un lloc en aquesta societat. Si no em cregués que surto aquí fora, i ajudo la gent, ja m'hauria mort. Un dia ningú no em trobaria, diríeu: no hi és, i sí, hauria marxat, però marxat a un país molt llunyà. Ja sé que molta gent deu pensar que no faig res, però jo omplo de sentit la meva vida, camino, llegeixo, aprenc, i estic amb els que més necessitat tenen. Cada dia és una aventura. Qui sap el que és una vida? Qui ens diu com hem de viure? Jo m'he inventat, sobretot en les vostres pregàries vaig conèixer una manera diferent d'existir. No és una vida com les altres, jo visc perquè els altres tinguin vida!"

Nou comentari

Comentaris (1 - 1 de 1)

 

  • magda termens| Enviat el dia 08 de novembre del 2012 a les 12:10h

    Felicitats !!! has trobat la millor manera d'estimar i de ser estimat.

 

 

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web