Dimarts, 24 de juliol del 2012

23 de juliol de 2012

Fill meu germana meva

"M'estic fent gran, i encara no he lligat res a la vida. Els anys han passat i jo veig que tot el que jo havia pensat que seria a la vida no podrà ser. Em fa mal. A les vostres classes em distrec, per uns moments oblido tant de dolor, i em feu sentir que sóc un altre. Gràcies pels textos que ens passeu per llegir, ens donen informacions que ens ajuden. Però això està perdut, perquè els rics d'ara tenen una set de poder i de riquesa que fa por, literalment por, res no els atura, a aquesta gent ningú no els atura. No sé què pot passar. El que sí puc dir és que no coneixen l'amargor de la vida d'un pobre"

Encara no hi ha cap comentari

 


DbYRR Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web