Divendres, 21 de setembre del 2012

20 de setembre de 2012

Fill meu germana meva

"Jo crec les seves paraules, em sembla impossible que, quan una persona parla, m'enganyi. I ell sap que jo el crec, s'adona de la meva feblesa, sóc una joguina a les seves mans. Em fa mal, és dur amb mi, però a mi em sembla impossible que una persona com ell ho faci, i hi torno i hi torno. No puc entendre que algú sigui tan irresponsable, ni puc entendre que algú em vulgui enganyar com ho fa ell. Com pot ser que despertem aquests sentiments tan dolents, tan baixos, en els altres? Per què algú ens ha de voler fer mal? Jo veig que, quan et veuen feble, ja està, quan veuen que tu ets una persona de parlar i parlar, ja et tenen a les seves mans, poden fer el que volen de tu. Són vives aquestes persones, llestes, tant li fa la formació que tinguin, totes s'assemblen, i poden destruir la vida dels altres. Només es busquen a ells mateixos, no pensen en l'altre, quan diuen que hi pensen, només es miren a ells mateixos, és mentida el que diuen, són falsos. Gràcies pels llibres que m'has donat i que m'han ajudat tant a entendre els comportaments humans. Aquests llibres, ara, són els meus grans companys, quan em desespero, obre les seves pàgines i hi trobo pau, perquè hi trobo una explicació. Si me n'hagués d'anar, podries continuar enviant-me'n més?, estic segura que poden orientar la meva vida"

Encara no hi ha cap comentari

 


Bjetc Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web