Divendres, 03 d'agost del 2012

2 d'agost de 2012

Fill meu germana meva

"No puc deixar-la. Com seria capaç de fer un acte com aquest? No sap res, res, o no sap o té algun problema per aprendre a fer les coses, a viure, a saber com s'ha de viure. Va néixer malament, vaig buscar consell amb els metges, els metges d'Àfrica diagnostiquen a cop de diner. Després la vida es va fer molt dura, va viure enmig de la brutícia, va menjar aliments en mal estat, la fam, es menja qualsevol cosa. Tot plegat ha fet que tinguem aquest resultat: un desastre. Però no la deixaré, vull estar al seu costat fins que estigui segura que es pot valer per ella mateixa. Em costi el que em costi. Tindré valor per fer-ho, i força, encara tinc força. Encara que sigui l'última cosa que faig a la vida"

Encara no hi ha cap comentari

 


L8GK9 Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web