Dimarts, 18 de setembre del 2012

17 de setembre de 2012

Fill meu germana meva

" Em vaig estirar al llit i em vaig enfonsar, només em repetia: com he estat capaç de fer això?, en qui m'he convertit? Com he pogut perdre tot el que vaig aprendre, a casa, a l'escola, ara mateix, a l'institut? Aquesta situació m'està destruint, m'està convertint en un altre, i no m'agrado. Jo no vull ser aquest! Però la manca de treball, la solitud, el no poder formar una família amb la noia que estimo, el no tenir ni un euro a la butxaca per trucar a la família, a la xicota, el veure que la vida avança cada dia, sense sentit, sense poder fer gairebé res més que deixar-me morir, tot això transtorna la ment, i t'acaba canviant. Pensava: t'estàs convertint en un monstre i fas pagar als altres el que t'està passant. Jo em sento culpable, però els que provoquen que la meva vida s'enfonsi se senten culpables? Perquè ells m'estan matant a mi i a milions de persones."

Encara no hi ha cap comentari

 


8VDEw Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web