Dimecres, 15 d'agost del 2012

14 d'agost de 2012

Fill meu germana meva

"Jo sento que per dintre tinc molta força, però és com si per fora no la pogués mostrar. Quan estic amb els altres, m'estic comparant sempre. Sé que això no és bo perquè no m'ajuda com a persona. Sempre em sembla que els altres estan més segurs que jo. Després jo vaig amagant-me, amagant-me, fins que només parlo amb mi mateixa. Quan parlo amb tu és diferent, però és diferent perquè tu tens molta experiència de la vida, i entens les coses, però amb els altres ho passo fatal. Ara, amb això del divorci mira que he donat voltes. Veus, tota l'energia que els altres poden utilitzar per fer coses, per treballar, jo l'he haguda de fer servir per sobreviure tan sols. Com vols que quan vaig pel carrer no em compari amb els altres que veig? Per què Déu m'ha donat tot això per viure? Cada vegada que he intentat millorar la  vida ha acabat malament. Cada vegada. I després encara és pitjor, perquè allò queda dintre meu, com una pedra, no ha pogut sortir, i és molt pitjor. Què és el que faig malament? Per favor, digue-m'ho. Pateixo pels nens, perquè segur que acabo malalta en l'estat psíquic en què estic. Necessito una psicòloga, si no, no me'n veig amb cor de seguir vivint tan sols. I gràcies per ser-hi sempre, sempre, si no, ja seria morta, si no pogués agafar el telèfon i parlar, treure tot el verí que tinc a dintre, els meus fills ja no tindrien mare."

Encara no hi ha cap comentari

 


Avyf5 Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web