Dimarts, 14 d'agost del 2012

13 d'agost de 2012

Fill meu germana meva

"Estic tan content, poder venir aquí i parlar en català. Quants d'anys m'ha costat poder-me explicar en català? Pensava que no ho aconseguiria mai. I avui sóc capaç, és un gran dia per mi. He esperat tant aquest moment, és el moment de poder explicar la meva vida. Volia poder-li explicar la meva vida, en tenia necessitat, hi ha un moment que necessites que l'altre sàpiga qui ets, què ens ha passat, què fem, què pensem, i avui és el gran moment. El dia que expliques la teva vida a algú és un gran dia! I li explicaré molt de sofriment, però estic content, perquè la vida és patir i patir, i anar buscant solucions per veure si ens en podem sortir, i no cal  fer massa dramatismes. No vull exagerar les coses, vull explicar-me i que vostè vegi com he anat lluitant, la vida, senzillament, sense més, que ja n'hi ha prou i no cal carregar-la perquè l'altre vagi dient: oh, oh, oh! Començo? "

Encara no hi ha cap comentari

 


g79YE Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web