Dijous, 13 de setembre del 2012

12 de setembre de 2012

Fill meu germana meva

"M'agradaria viure aquest esdeveniment històric, no vaig poder  viure la independència del meu país, però per al meu pare va ser molt important. M'agrada viure aquí, m'he fet gran, i no he aconseguit gaire res a la vida segons com es miri, demà començo a estudiar, sé que serà difícil, per això he triat una cosa propera al que jo vaig estudiar de jove, de jove, a Àfrica i amb tantes portes que jo creia que s'obririen i es van anar tancant. Sí, sóc gran, alguns dirien ja vell, i molts em podrien compadir, però sóc feliç aquí, aquí he trobat la tranquil·litat, la vida, la il·lusió. I no tinc ni un euro, eh? Visc de caritat! Potser a molts se'ls podria fer estrany que es pugui ser feliç sense tenir res. Clar que us tinc, i això deu ser tan diferent. Potser en realitat tinc molt. I, sí, vull viure aquest esdeveniment històric, vull poder viure la història en primera persona i sentir que, tan sols per una vegada, jo també sóc protagonista! "

Encara no hi ha cap comentari

 


v5xzR Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web