Divendres, 13 de juliol del 2012

12 de juliol de 2012

Fill meu germana meva

"Diumenge me'n vaig a París. Hi he trobat una feina. M'hauria agradat tant poder-me quedar a viure aquí, però no hi ha res, he buscat i buscat i no trobo res. Mai no us podré agrair prou tot el que heu fet per mi. Jo no tenia res, venia d'una guerra, estava a les portes de viure al carrer i vosaltres em vau salvar. Em vau donar sostre, aliments i una formació. Avui tinc un títol, puc començar una vida nova. Sisplau, si sabéssiu una feina, truqueu-me, tornaria de seguida. M'he sentit bé a Catalunya, i creia que aquí podria refer la meva vida, estimava aquest país, la seva lluita per la independència, havia parlat amb gent dels partits, amb alguns m'hi sentia proper, però no ha pogut ser. La meva vida ha de seguir. No us oblidaré mai. "

Encara no hi ha cap comentari

 


f7gj8 Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web