Dimecres, 12 de setembre del 2012

11 de setembre de 2012

Fill meu germana meva

"Estic content de cantar avui aquí, a La Bisbal, per la Diada. Saps, hi ha la família de sang, i també hi ha la família del cor, la que he descobert aquí, això, amb els anys, potser, ho aprens. Jo tinc una família de sang, però també tinc la del cor, la que jo mateix he triat. Vaig néixer en un país, i sóc d'aquest país, però, mira, tinc el país del cor, aquest petit país que cantem, aquí m'he sentit persona, m'he sentit jo, tot un altre, és, doncs el país del cor, i, aquesta nit, quan donin les dades per la televisió de tota la gent que ha anat a Barcelona a la manifestació, et puc ben dir que jo també m'hi sentiré. He estat aquí cantant, però tinc el cor allà. Jo també sóc aquest país, som dels llocs que estimem, els llocs amb què hem connectat, pel que sigui, els llocs que ens han fet sentir qui som, la nostra pròpia identitat, la nostra essència, i jo l'he trobada a Catalunya."

Encara no hi ha cap comentari

 


mHaMh Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web