Dilluns, 10 de març del 2014

10 de març de 2014

Fill meu germana meva

S'acosta l'aniversari dels deu anys de la nostra associació, cada u de nosaltres podria parlar des de tants angles!, de les seves experiències, de tot allò que hi ha après, de tot allò que hi ha patit, de tot allò que ha estat motiu de joia, del que l'ha fet plorar, avançar, riure, ser feliç, i experimentar tristeses. Però hi ha unes paraules del Papa Francesc a "La joia de l'evangeli"que, em sembla, tots podríem signar, expressen el nostre treball, allò que hem perseguit, i són una veritable brúixola per a nosaltres:

 

"La comunitat evangelitzadora es fa amb obres i gestos en la vida quotidiana dels altres, escurça distàncies, s'abaixa fins a la humiliació si cal, i assumeix la vida humana, tocant la carn sofrent de Crist en el poble. Els evangelitzadors tenen així "olor d'ovella" i aquestes escolten la seva veu. En acabat, la comunitat evangelitzadora es disposa a "acompanyar". Acompanya la humanitat en tots els seus processos, per més durs i prolongats que siguin. Coneix esperes llargues i aguant apostòlic. L'evangelització té molta paciència, i evita maltractar límits."

 

 

 

 

 

Encara no hi ha cap comentari

 


ZSrgU Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web