Dimecres, 03 d'octubre del 2012

1 d'octubre de 2012

Fill meu germana meva

Truca des de Llatinoamèrica. Va tornar fa dos anys. "Sóc àvia, les nenes es van casar. No saps que malament que ho vaig passar. Ara estudio a la universitat, sobrevivim com podem. La violència és terrible. Cada dia hi ha assassinats. Els recordo sempre, vostès són el més important que m'ha passat a la vida, van canviar la meva manera de veure el món, entrar en contacte amb el seu pensament va ser la clau per poder viure amb sentit, amb força, amb il·lusió, mai no els podré pagar el que vostès em van transmetre. Mai. Més important que el pa que donen, que les classes, que els pisos, el més important és el seu pensament. Vostès canvien la vida de les persones amb qui fan camí!"

Encara no hi ha cap comentari

 


bmjeT Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web