Divendres, 02 de novembre del 2012

1 de novembre de 2012

Fill meu germana meva

"Mai no hauria pensat que em costés tant marxar. Ara que ja s'acosta el dia, em fa mal pensar que no els tornaré a veure mai més, vostès han estat la meva família aquí. Quan un està lluny, més que el sou que guanya, sense la família, tot l'afecte que pot sentir arriba per com és tractat, i vostès m'han fet sentir sempre que m'estimaven, el que vostès han fet per mi no ho podré pagar mai, mai, sobretot des que els meus germans van morir a la presó. M'han donat amor, i això és el més important de la vida. Si mai els puc ajudar en res, ja ho saben, només han de fer que dir-m'ho. Recordi que el meu germà també viu a Califòrnia, som pobres, però si el meu germà pot fer alguna cosa pel seu fill allà, ja hi pot comptar, el seu fill no està sol"

Encara no hi ha cap comentari

 


bntyF Entra el codi que veus a la imatge de l'esquerra:

SOBRE AQUEST BLOG

El Blog d'Àkan explica les vivències que es produeixen a l'Associació així com altres reflexions sobre immigració i altres qüestions.

CERCA AL BLOG


CATEGORIES


ARXIUS


 

Si t'ha agradat aquest blog no et perdis: Àkan - Associació de Suport i Acollida d'Immigrants
 
 
 
Disseny web